021.346.42.33 | 0752.032.068  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
 Poze Usi Antifoc Novoferm ELITE REI 60-2C

     
Pin It


Usi Antifoc Novoferm ELITE REI 60-2C

Usi Antifoc pe balamale tip ELITE REI 60 (60 minute).

Usile se pot executa in varianta simpla cat si in varianta dubla.

Canatul Usi Antifoc ELITE de la NOVOFERM Schievano este realizat din panou compozit cu grosime de 66.7mm pentru usile EI 60, compus din doua foi de tabla profilata de grosime 0,8mm, prinse cu sudura pe margini astfel incat sa formeze o cutie inchisa. Canatele sunt prevazute la interior cu rigidizari dispude perpendicular pe planul foii de usa.

Garniturile intumescente pe baza de silicati, sunt amplasate pe perimetrul tocului usi antifoc si pe toata inaltimea canatului secundar in zona de contact cu canatul principal.

Tocul este format din montanti si traversa superioara, realizate din profile de tabla din otel zincat, de grosime 1,5mm, sudata sub unghiul de 45 de grade de la imbinari. Tocul se monteaza in perete cu ajutorul pieselor de ancorare (in general care 3 pe fiecare latura a a usii) incastrate in perete. Intre toc si perete se aplica mortar de ciment.

Functionarea este asigurata de doua balamale pe fiecare canat, bolt de siguranta, set de manere intern/extern cu placa din nylon negru si nucleu din otel, broasca cu limba automata si reversibila pentru cilindru, contraplaca montata pe canatul secundar prevazuta cu 2 tije de comanda pentru inchiderea la partea superioara si inferioara, dispozitiv de inchidere secventiala ce se deblocheaza cand canatul secundar s-a inchis, dispozitiv de autoinchidere (amortizor hidraulic) livrat optional, ce se monteaza pe partea superioara a canatului cu brat fixat prin suruburi de traversa superioara a tocului.

Identificarea usilor antifoc se face prin documentaie de specialitate si o placuta de identificare cu urmatoarele elemente: denumirea si adresa producatorului, clasificarea usii privind rezistenta la foc, seria si numarul usi antifoc, data fabricatiei, dimensiuni, etc.

 

 

 

 

021.346.42.33 | 0752.032.068 - Comenzi telefonice
10:00-16:00

 


Detalii produs


Categorie: Usi Antifoc metalice

Producator: Novoferm - Italia